İKTİDAR ORTAĞI VEKİLDEN TURİZM SİTEMİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İKTİDAR ORTAĞI VEKİLDEN TURİZM SİTEMİ!


 

Mersin’in hak ettiği ancak yıllardır alamadığı turizm yatırımlarına tepkiler dinmek bilmezken iktidar ortağı MHP’li Milletvekili Olcay Kılavuz’dan da tepki geldi!

Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin’in turistler için cazibe merkezi haline dönüştürülmesi; müze ve ören yerlerine gelen ziyaretçi sayısının arttırılmasına yönelik çalışma olup olmadığına dair TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi sundu.

Önergede, “Mersin’in turistler için cazibe merkezi haline dönüştürülmesine yönelik bakanlığınızca bir çalışma yürütülmekte midir?” denildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy tarafından cevaplandırılması üzerine TBMM Başkanlığına sunulan yazılı soru önergesinde şu sorulara yer verildi; “Mersin’in turistler için cazibe merkezi haline dönüştürülmesine yönelik bakanlığınızca bir çalışma yürütülmekte midir?

Mersin’de bulunan müze ve ören yerleri gelen ziyaretçi sayısının artırılmasına yönelik bakanlığınızın bir çalışması var mıdır?

Mersin’de turizm yatırım belgesi tesis sayısının azalmasının sebepleri üzerine bir çalışma yapılmakta mıdır?

Mersin’de turizm işletme belgeli konaklama yapan tesislere giriş sayısı, yıllık doluluk oranı ve ortalama kalış sayısının arttırılmasına yönelik bakanlıkça bir çalışma planlanmakta mıdır?”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA