“DAHA İLERİSİNE GİTMEK ORTAK HEDEFİMİZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“DAHA İLERİSİNE GİTMEK ORTAK HEDEFİMİZ”


 

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’inci yılını yayınladığı mesaj ile kutladı.

“Bundan tam 97 yıl önce, bugünkü mutluluğumuzun, heyecanımızın, coşkumuzun, sevincimizin kaynağı olan Cumhuriyetimiz ilan edildi” diyen Başarır, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsızlık, özgürlük ve eşit yurttaşlık temelinde kurduğu Cumhuriyetimize ve kazanımlarına sahip çıkmak hepimizin asli görevidir.

Bu görev bilinciyle; demokrasiyi bir araç olarak kullanıp, laik Cumhuriyetimizi tahrip etmek, bu önemli günü hafızalarımızdan silmek isteyenlere karşı her zaman olduğu gibi gövdemizi siper etmekten geri durmayacağız.

Milli bayramlarımızı kutlamaya kısıtlama getirmek isteyenler, asla bilinçaltlarındaki amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve Anayasamızın değiştirilemez ilkeleri etrafında bu ülkede yaşayan yurttaşlar olarak, aklın ve bilimin öncülüğünde çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak ve daha ilerisine gitmek ortak hedefimizdir.

Büyük mücadele ve fedakârlıkla kurulan Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlu olsun.

Bu mutlu ve coşkulu günümüzde başta, ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını şükranla, minnetle anıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA