ESARET ZİNCİRLERİ KIRILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ESARET ZİNCİRLERİ KIRILDI


 

Haber Merkezi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, 29 Ekim Cumhuriyet Başramı’nın 97’inci yıl dönümünü yayınladığı mesaj ile kutladı,

“Millet olarak şanlı tarihimizin çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıl dönümünü gururla kutluyoruz” diyen Vali Su, “Her daim hür yaşamış milletimiz, kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihte eşi görülmemiş bir zaferle kırmış; hürriyetinden, bağımsızlığından ve onurundan asla ödün vermeden gösterdiği bu mücadelesini Cumhuriyet ile taçlandırmıştır.

Bugüne kadar ülkemize, vatanımıza saldıran düşmanların hain emellerine birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla karşı koyan Aziz Milletimiz, milli ve manevi değerlerine yönelecek her türlü saldırıyı bundan sonra da aynı güç ve kararlılıkla ortadan kaldıracaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olarak nitelediği Cumhuriyetimizi daima daha ileriye taşımak için, tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız güçle millet olarak birbirimize kenetlenerek var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere geçmişten günümüze vatanımız ve milletimiz uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, Tüm Mersinli hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA