KAYIP KADIN 10 GÜN SONRA ORMANDA SAĞ OLARAK BULUNDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYIP KADIN 10 GÜN SONRA ORMANDA SAĞ OLARAK BULUNDU


 

Mersin’in Anamur ilçesinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ve psikolojik sorunları bulunduğu bildirilen 49 yaşındaki kadın, ekiplerin ortak çalışmasıyla 10 gün sonra ormanlık alanda sağ olarak bulundu.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Anamur ilçesi Çarıklar Mahallesinde ikamet eden bir şahıs, jandarma ekiplerine müracaat ederek, psikolojik sorunları bulunan annesi N.A.'dan bir süredir haber alamadığını bildirdi.

İhbar üzerine jandarma ekiplerince oluşturulan asayiş, komando ve JASAT timleri ile AFAD ekiplerince bölgede arama çalışması başlatıldı. Yerel halkın katımı ile iz takip köpeklerinin de kullanıldığı arama çalışmalarının 10. gününde kayıp kadın, kaybolduğu bölgeden 15 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda sağ olarak bulundu.

Kadının sağlık durumunun iyi olduğu, hastanede yapılan tedavisinin ardından Anamur Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğüne teslim edildiği bildirildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA