MDOB CUMHURİYETİN COŞKUSUNU İNCESAZ GRUBU İLE KUTLUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MDOB CUMHURİYETİN COŞKUSUNU İNCESAZ GRUBU İLE KUTLUYOR


 

Haber Merkezi

Mersin Devlet Opera ve Balesi (BDOB), Yenişehir Belediyesi iş birliği ile 29 Ekim 2020 Perşembe günü saat 20.00’ de Yenişehir Kültür Merkezinde ‘’Cumhuriyet Konseri’’ düzenliyor.

Cumhuriyetin 97. yılını coşkuyla kutlandığı bugünlerde orkestra şefi İbrahim Yazıcı’nın yönetiminde MDOB Orkestrası ve “İncesaz Grubu” unutulmaz bir konsere hazırlanıyor.

Konserde “İncesaz Grubu” solistleri Murat Aydemir (Tanbur), Emre Erdal (Kemençe), Taner Sayacıoğlu (Kanun), Türker Çolak (Vurmalı Sazlar), Volkan Hürsever (Kontrbas), Cengiz Konural (Gitar), Ezgi Köker ve Bora Ebeoğlu  muhteşem bir konserle sahnede olacaklar.

Konser programında ülkemizde 7’den 70’e en sevilen şarkılardan oluşan bir müzik ziyafeti bu anlamlı günde seyircilerle olacak.

“Balat”, “Bir Çapkına Yangınım”, “Aşk Bitti”, “Denizde Akşam”, “Derya”, “Sevdayla Hesaplaşılmaz”, “Masal”, “Geçsin Günler Haftalar”, “Sesimi Duy İsterdim”, “Mazi Kalbimde Bir Yaradır”, “Çok Aşığın Var Diyorlar”, “Kalbimdeki Deniz”, “Bana Bir Masal Anlat Baba” ve “Böyle Gelmiş Böyle Geçer” eserleri yer alıyor.

Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak, güvenli bir ortamda gerçekleşecek konser ücretsiz olarak sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA