MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN UZAKTAN EĞİTİM DESTEĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN UZAKTAN EĞİTİM DESTEĞİ


 

Haber Merkezi

Hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturma geleneğini sürdüren Mezitli Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün en büyük zararı verdiği eğitimin, önündeki engelleri kaldırmak için harekete geçti. Daha önce farklı olaylarda görmeye alıştığımız hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturma projesi öğrencilere tablet olarak ulaştı. Hiçbir duyurunun yapılmadığı kendiliğinden gelişen kampanya ile hayırseverlerin Mezitli Belediyesine ulaştırdığı tabletler öğrencilere dağıtıldı. Mezitli Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleşen etkinlikte, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve hayırseverler öğrencilere tabletleri verdi. Mehmet Halit Ökten, Güray Özkara, Vedat Erdoğan, Kemal Ekşi, Gülırmak Kozmetik (Ferit Akgül), Nilgün Aşçı, Ali Develi, Hamide Oylumlu, Şoray 1 Sitesi, Mehmet Koç, Şoray 2 Sitesi, Nazife Aban, Davultepe Gönülleri, Seçkin Oral, Madımak Sitesi, DeepGayrimenkul’den oluşan hayırseverlerin bulunduğu etkinlikte; öğrenci ve ailelerin yanı sıra belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı. Etkinlik duygusal bir olayın yaşanmasına da sahne oldu. Hayırseverlerden Emel Cebenovaya bir süre önce kaybettiği eşi Sümer Cebenovaya’nın bakımını yaptığı çiçeği Başkan Tarhan’a hediye etti. Başkan Tarhan öğrencilerin tablete ulaşmasındaki duyarlılığı ve bu değerli hediyesi için teşekkürlerini iletti.

“Çocuklarımızın uzaktan eğitime ulaşımındaki en büyük engel olan tablet ihtiyacının giderilmesine destek olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz” diyerek konuşmasına başlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’nin farkını her zaman gösterdiğini dile getirdi. Hayırseverlerin büyük bir alçak gönüllük gösterdiklerini, tabletleri alan öğrencilerin sevinçlerini paylaşabilmeleri için dağıtım törenine davet ettiklerini vurgulayan Başkan Tarhan, “Maalesef dünyamız çok büyük bir virüs salgınının etkisi altında. Bu durumdan en çok eğitim dünyası etkilendi. Birçok öğrencimiz eğitimden uzakta kaldı. Biz maddi nedenlerle eğitime ulaşamayan çocuklar için EBA Destek Merkezimizle, Gençlik Kültür Evimiz ve Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphanemizle destek olmaya çalıştık. Hayırsevlerimiz de kendi aralarında örgütlenerek bugün ilk etapta 39 tabletin öğrencilere ulaşmasını sağladı. Bu henüz ilk etap. Kısa sürede diğer öğrencilerimize de tabletlerini ulaştırmayı ümit ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA