TOP BAŞI YAPTILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOP BAŞI YAPTILAR


 

Kupa mesaisi için verilen 10 günlük aranın ardından Elazığ maçı için top başı yapan İçel İdman Yurdu’nda hedef galibiyet.

ALİ ŞANLI

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 10 günlük aranın ardından top başı yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası için verilen arayı dinlenerek geçiren Kırmızı-Lacivertliler, Perşembe günü oynayacağı Elazığ Karakoçan FK maçı için hazırlıklara başladı. Günde tek idmanla Macit Özcan Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren İçel ekibinin, sakat ve cezalı oyuncusu bulunmuyor.

Son olarak 17 Ekim’de deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşan Kırmızı-Lacivertliler, 0-0 berabere kalarak, bir puana razı olmuştu. Evinde oynayacağı bu maçı kazanarak 3 puan almak isteyen İçel İdman Yurdu, sahaya galibiyet parolası ile çıkacak.

LOCA FİYATLARINA TEPKİ

Öte yandan hafta içi açıklanan loca fiyatları taraftardan tepki aldı. İçel İdman Yurdu Yönetimi’nin bin, bin 500 TL olarak belirlediği loca fiyatlarının yüksekliğine tepki gösteren İçel İdman Yurdu sevdalıları, “Bu paraya sadece zenginler izlerler” tepkisinde ısrarcı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA