SENDİKALI EMEKLİLER, MÜCADELEDE KARARLI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SENDİKALI EMEKLİLER, MÜCADELEDE KARARLI!


 

GİZEM EKİCİ

Sayıları 13 milyonu aşan emeklilerin sendikal örgütlenme hakkı için yola çıkan ancak geçtiğimiz haftalarda engellemeler sonucu kapatılmasına karar verilen ancak hukuk süreci devam eden Tüm Emekliler Sendikası, yeni düzenlemeler ile yola devam etme kararı aldı,

Konuyla ilgili kent kamuoyunu bilgilendiren Adil Alabeyoğlu, Ankara’da yapılan 5.Olağan Başkanlar Kurulu toplantısında sürece dair yol haritasının belirlendiğini açıkladı.

“Mücadelemize aralıksız devam edilecek ve olası kapatılma durumunda mevcut MYK kurucular olarak derhal gerekeni yapacak” diyen Alaybeyoğlu, gerek, haklarındaki dava gerekse de bütçeye yönelik eylem ve etkinliklerin tüm araçları kullanarak Kasım ayı içerisinde şubelerden başlayarak Aralık ayında eş zamanlı eylemler ile sürdüreceklerini söyledi.

Ayrıca sürece dair “Hukuk servisimiz avukatlar ve bilim insanları ile bir ortak çalışma yapılacak” diyen Alaybeyoğlu, “Örgütlenme çalışmalarına hız verilecek. Genel merkezce hazırlanacak dosya yerellerde ve genelde siyasi partiler, milletvekilleri ve kurumlara dağıtılarak emeklilerinin statü yasası için destek istenecek. Şubat ayından başlayarak şubeler kongrelerini yapacak ve Mayıs, Haziran aylarında merkez genel kurulu yapılacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA