GÜCÜNÜ GÖSTERDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜCÜNÜ GÖSTERDİ!


 

Atatürk Bahar Turnuvası’nda fırtına gibi esen Mersin ekibi Karacailyas Veteran, ilk maçında Niğde veteranları 3-1 yendi.

ALİ ŞANLI

Her yıl düzenli şekilde yapılan Atatürk Bahar Turnuvası’nın bu yıl 9’ncusu yapılıyor. Antalya’da düzenlenen turnuvaya bu yıl ülke içi ve dışından yaklaşık 32 takım boy gösteriyor. Her yıl olduğu gibi Mersin’i turnuvada Karacailyas Masterler takımının yanı sıra İçel Masterler takımı temsil edecek.

İLK RAKİP NİĞDE OLDU

Turnuvanın ilk gününde Mersin ekibi Karacailyas Vetaran, ilk maçında Niğde veteranları 3-1 yendi. Maça iyi başlayan Mersin temsilcisi ilk 10 dakika içinde istediği pozisyonları bulmasına rağmen öne geçme fırsatını değerlendiremedi. Dakikalar ilerledikçe Karacailyas rakip üstünde baskıyı artırdı. 15. Dakikada Abuzer takımını öne geçiren gollü atınca Karacailyas daha özgüvenli oynamaya başladı 1-0. Orta sahada etkili olan Karacailyas oyunun tüm kontrolünü eline aldı. Abuzer kendinin ve takımının 2. Golünü atarak maçı kopardı 2-0. Rakip 2-0 geriye düşmenin moralli ile oyundan koptu. Oyunun son bölümlerinde Niğde veteranlar çok istediği golü bularak tabelayı 2-1 yapsa da İsa Varlıklı sahne alarak, umutlanan Niğde’nin enerjisini düşürdü 3-1. Karşılaşmada başka gol olmayınca 3 puanı alan ekip Mersin Karacailyas oldu.

MAÇIN KARNESİ

Kaleci İlkay. Kalesine çok az top gelmesine rağmen kendini hazır tutarak kalede devleşti. Süleyman; Sağ bek oynayan Süleyman zaman çıkışları kilit pasları ile arkadaşlarına destek oldu.

Erdal defasın göbeğinde ki tüm açıları kapatarak sahada en çok göze batan oyuncu oldu. Koray fiziği ve tecrübesi ile defanstaki kritik hamleleri ile rakibe gol fırsatı vermedi.

Ahmet takımın solunu resmen kapatarak rakibe nefes almasına izin vermedi.

Metin orta sahanın hamalıydı. Defans ile ileri ucun bağlantısını iyi yaparak orta sayı ele geçirmede etkili oldu.

Fuat biraz fazla kilosu olmasına rağmen zaman zaman krayatif hareketler yaparak izleyenlerin gözünün pasını aldı.

İlhami kulübün başkanı, kaptanı her şeyi olan tecrübeli ayak verdiği kiloların ardından sahada resmen tutulamadı maçın iyi isimlerindendi.

İsa kanat oynayan tecrübeli ayak ilk dakikalar yerini yadırgasa da ilerleyen dakikalarda tecrübesini konuşturdu. Attığı gol ise takipçiliğin ve tecrübe kokuyordu.

Şener takıma sonradan katılsa da, asıl mevki kale olsa da sergilediği futbol ile 3 puan alınmasında çok katkı sundu.

Abuzer takımın gol ayağı üzerine düşen görevi yaparak 2 gol attı. Arada arkadaşlarına pas verse onlara da gol atma şansı tanısa maçın adamı olacaktı.

Mehmet Akyürek takımın hocası takımın aklı, takının her şeyi ne koşan maçı yöneten tecrübesini hep hissettiren tecrübeli hoca. Aldığı inisiyatifleri ile 3 puan alınmasında büyük katkı sundu.

Kulübede olmalarına rağmen Şenol ve Memduh kendilerini hazır tutarak atılman gollerde sevinerek takım ruhunu çok iyi yansıttılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA