HEM MAKİNESİNİ HEM DE KENDİNİ ÜRETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEM MAKİNESİNİ HEM DE KENDİNİ ÜRETTİ


 

Haber Merkezi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyesi Kasım Makina Sanayi, pandemi sürecinde önemli bir başarıya imza attı. Firma önce yerli maske üretim makinesi yaptı ve ardından devreye aldığı makineyle de maske üretimine başladı.

Firma sahibi Mehmet Can Sarı, içinde bulunduğumuz süreçte insan sağlığı için maske kullanımının önemli olduğunu ve hızla artan talebe cevap verebilmek için de makine üretim yelpazelerine bir yenisini daha eklemeye karar verdiklerini belirtti. Bu kapsamda tesislerinde AR-GE çalışması yaparak yerli maske üretim makinesi ürettiklerini ve 6 ay süresince deneme üretimi yaptıklarını söyleyen Sarı, ‘’Deneme üretimiz sonucunda makinemizi üretim yapar hale getirdik. Tam otomatik, ultrasonik kaynaklı makinemizle el değmeden maske üretebiliyoruz. Maskelerimiz şu anda tüm iç pazara ulaşmış durumda. Pazar ağımız gün geçtikçe de genişliyor.’’diye konuştu.

Maske üretim makinelerinin tamamen yerli üretim olduğuna dikkat çeken Kasım Makina Sanayi firmasının sahibi Mehmet Can Sarı, girişimcilik ve inovasyona yönelik gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Sarı, firma olarak kendilerini geliştirmeye yönelik çalışmalarının devam edeceğine de dikkat çekti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA