‘TORPİL’ İDDİASI SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘TORPİL’ İDDİASI SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI!


 

İşe alımlarda liyakate uygun yapacağını inatla söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in torpille işe alım iddiaları sosyal medyayı karıştırdı!

AYŞENUR ÖNAL

Liyakate uygun iş alımları yapacağını söyleyerek Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Seçer’in torpille işe alımlar yaptığı iddia ediliyor. Mersin Bilinçli Sürücü sayfasında paylaşım yapan Sinem Kara isimli yurttaş, açılan ilanların kişiye özel ve kısa süreli göstermelik açıldığına dikkat çekti. Onlarca yorum alan bu paylaşımda birçok kişi aynı sıkıntıyı çektiğini vurgulayarak, “Seçer’e bir daha oy yok” mesajı verdi.

Paylaşımında alınacak kişilerin ve kişi sayılarının belli olduğunu belirten Kara, “ Mersin Büyükşehir Belediyesi, formalite iş ilanı duyurularını hep yapıyor. Mart ayında da beden eğitimi ve spor öğretmenliğine 7 kişilik kadro açmıştı, ilana başvuru süreci sadece 2 gündü. İkinci günün sonunda alınan beden eğitimi öğretmenleri (çok güvendiğim bir birimden aldığım kesin bilgi ile) işe başlamışlardı. Merak ettiğim hangi ara mülakat yapıp, ikinci günün sonunda daha başvuru süreci devam ederken personel işe başlayabiliyor? Göz boyamak için göstermelik ilan açıyorsunuz ama daha ilanı açarken kimin işe alınacağı belli oluyor. Sanırım kişiye göre kadro açılması bu oluyor” diye tepki verdi.

“ADAMCILIK HER YERDE, HER PARTİDE”

İş arayan kardeşinin açılan ilanlara defalarca kez başvuru yaptığını belirten Ali Yücesoy ise, “Bütün kriterlere uyduğu halde bir kere bile geri dönüş alamadı. Sonradan öğrendik ki çoktan işe alınana alınmış zaten. Her verilen iş ilanında ilçe başkanlarına, meclis üyelerine kontenjan veriliyor, onlar da eş dost dolduruyorlar. Yazıklar olsun, eğer bir kuruş da hakkımı yiyorlarsa haram zıkkım olsun. Son seçimlerde çok güvenerek Vahap Bey’e oy atmıştım fakat gördüm ki adamcılık her yerde, her partide. Bir daha da hiçbiri oy beklemesin” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : - Tarih : 22/10/2020 - 20:08:04
    Bende çok başvurdum ama hiç haber vermediler


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA