HALK KART ÖDEMELERİ, 100 VE 180 TL’YE ÇIKARILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HALK KART ÖDEMELERİ, 100 VE 180 TL’YE ÇIKARILIYOR


 

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, muhtarlarla buluşmasında sosyal belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdikleri hizmetler konusunda bilgi verdi.

Halk kart uygulamasında yaptıkları yardımların yoksulluk kademesine göre 90 TL ve 160 TL tutarında olduğunu hatırlatan Seçer, bu tutarları 100 ve 180 TL’ye çıkaracaklarını müjdeledi. Başkan Seçer, “Yaklaşık olarak 1.5 milyon lira gibi bir rakam da her ay Mersin’de, Anamur’dan Tarsus’a kadar bakkallarımızın kasasına, bu kadar miktarda gıda maddesi de mutfaklara girecek” dedi.

Engelli bireylerin konuk edildiği ve şu anda Toroslar’da hizmet veren Mola Evi’nin sayısını arttıracaklarını ifade eden Başkan Seçer, ambulans hizmetinden 13 ilçede toplamda 12 bin 930 vatandaşın yararlandığını söyledi. Başkan Seçer, Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri, üniversite öğrencilerine yapılan eğitim yardımı, Kır Çiçeği Projesi, Gülnar Kız Öğrenci Yurdu gibi hizmetleri anlatarak, “Gülnar’da bir Konuk Evimiz var, 32 kapasiteli, erkek öğrencilerimize hizmet verecek. Yine Akdeniz İlçemiz’de üniversiteden yaptığımız bir protokolle aldık, 120 kişi kapasiteli. Bunların tadilatları sürüyor”  ifadelerini kullandı. Başkan Seçer, haftanın 6 günü 44 farklı noktada uygulanan Bir Ekmek Bir Çorba Projesi’ni 13 ilçeye yayacaklarını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA