LÖSEV HAYAT VERİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LÖSEV HAYAT VERİYOR


 

Haber Merkezi

LÖSEV, 22 yıldır tüm Türkiye’de kayıtlı hastalarına tüm ihtiyaçlarını karşılamak, destekleri ulaştırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. “Hastalık tedavisinde protein olmazsa olmaz!” diyen LÖSEV,  iyi kalite protein kaynağı olan kırmızı et dağıtımları yıl boyunca düzenli olarak hasta ve ailelerine iletiliyor.

Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmeleri çok önemli. En kaliteli protein kaynağı olan et ve et ürünleri hastaların beslenmesinde çok önemli bir yere sahip. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastalar bu zorlu tedavi sürecini daha kolay atlatıyorlar. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor, 2020 yılı içerisinde de 45 bine yakın kayıtlı ailesine taze kırmızı et ürünlerini iletmeyi hedefliyor.

MERSİN’DE LÖSEV HAYAT VERİYOR

Bu kapsamda Mersin ilinde yaşayan hastalara destek olmak üzere dağıtımlar Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde 20 Ekim Salı günü gerçekleştirildi. Hasta ve ailelerin katılımı ile hayata geçen çalışmada kayıtlı tüm aileler, LÖSEV çatısı altında bulunmanın mutluluğunu paylaşarak tüm bağışçılara teşekkürlerini ve dualarını ilettiler.

Siz de LÖSEV’e destek vermek ve “bu çorbada benim de tuzum olsun” demek isterseniz 0322 999 16 05 no’lu telefondan ulaşabilir, www.losev.org.tr internet sayfasından tüm çalışmaları inceleyebilirsiniz.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA