USTALAR SAHAYA İNİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

USTALAR SAHAYA İNİYOR


 

Geleneksel Masterler Atatürk Bahar Turnuvası başlıyor. Antalya’da yapılacak olan turnuvada ülke içinden ve dışından yaklaşık 32 takım boy gösterecek.

Ali Şanlı

Her yıl düzenli şekilde yapılan Atatürk Bahar Turnuvası bu yıl  9’ncusu yapılacak. Antalya’da yapılacak olan turnuva 22, 23, 24 ve 25 Ekim 2020 tarihlerinde Side Sueno Beach Otel de yapılacak. Her yıl ilginin katlanarak artığı turnuvaya bu yıl ülke içinden ve dışından yaklaşık 32 takım boy gösterecek. Her yıl olduğu gibi Mersin’i turnuvada Karacailyas Masterler takımın yanı sıra İçel Masterler takımı temsil edecek.

EN PRESTİJLİ TURNUVA

Son yıllarda Türkiye’nin dört bir tarafında hızla gelişen Master Futbol Ligleri ve kurulan yeni master takımları yeni yörelerde,yeni dostluklar kurmak amacıyla oluşturmuştu. Bu turnuvalar içerisinde Masterler Atatürk Bahar turnuvası son yıllarda yapılan en prestijli turnuvaların başını çekmekte. En son 2019 Nisan’da 8’inde gerçekleştirilen turnuva 40 yaş ve 50 yaş sporcuların ayrıştığı farklı kurallarla oynanmıştı.

EN KALABALIK TURNUVA

İki yaş gurubunda toplam 1000 tecrübeli krampon sahaya çıkacak. Yurt içinden ve Yurt dışından sporcuların katılımıyla Ülke içinde yapılan en kalabalık turnuvalarından biri olma özelliği taşıyor. Atatürk Bahara Turnuvasını Orta Anadolu Masterler Federasyonu üyesi, Niğde Veteranlar’dan Yavuz Durumel ve Haluk Sarıkçı tarafından organize edilmekte. Turnuvayı ise geniş bir teknik heyet yönetiyor.Turnuva teknik heyet başkanlığını Kırşehir Masterlerden Cengiz Şanay yaparken, Karacailyas Veteranlardan Şenol Kırsakal ise teknik heyette yer almakta.

KARACAİYAS KEYİF ALIYOR

Turnuvaya düzenli şekilde her yıl katılım gösteren Mersin ekibi Karacailyas Veteranlar takımı Başkanı İlhami Serdar, takımın efsane hocası Mehmet Akyürek, takım kaptanları İsa Varlıklı ve Şenol Kırsakal turnuvanın arkadaşlıkları ve dostlukları geliştirmek,yeni yerler görmek açısından çok verimli geçtiğini söylediler. Katıldıkları her dönemde turnuvadan büyük keyif aldıklarının altını çizen Mersin ekibi, “Sağlığımız el verdiği sürece Atatürk Bahar Turnuvasına katılarak Mersin’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dediler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA