“SARAY’IN 1,5 MİLYON TL İÇECEK, 13,5 MİLYON TL GİYECEK GİDERİ VAR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SARAY’IN 1,5 MİLYON TL İÇECEK, 13,5 MİLYON TL GİYECEK GİDERİ VAR”


 

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır: İnsanların çocuğuna süt alamadığı bir ülkede; Sarayın 1,5 milyon TL içecek, insanların çocuklarına gömlek alamadığı bir ülkede; 13,5 milyon TL giyecek gideri var.

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekili ve PM üyesi Ali Mahir Başarır, TBMM  Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanlığı'nın 2019 Sayıştay raporlarındaki harcamalarını dile getirdi.

Başarır, "Cumhurbaşkanlığının görev gideri altında 2018 yılında 258 milyon 17 bin TL harcama yapılırken bu rakam  2019 yılında 1 milyar 427 milyona çıkmış, yaklaşık 6 kat artmış" dedi.

Başarır konuşmasında, "İnsanların çocuğuna süt alamadığı bir ülkede; Sarayın 1,5 milyon TL içecek gideri var. İnsanların çocuklarına gömlek alamadığı bir ülkede; Sarayın 13,5 milyon TL giyecek gideri var. Vicdanı olan, inancı olan bir yönetici, halk sefaleti yaşarken, halkın parasıyla sarayda saltanat sürebilir mi?” ifadesini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA