MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ’NDEN BÝR ANAOKULU DAHA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ’NDEN BÝR ANAOKULU DAHA


 

Haber Merkezi

Hayýrseverlerin desteðiyle kente çok sayýda eser kazandýran Mezitli Belediyesi, bu kez Milli Eðitim Müdürlüðüne bu amaçla arsa baðýþýnda bulundu. Daha önce Bircan Tüfekçioðlu Çocuk Gündüz Bakým Evinin ardýndan inþaatý halen devam eden Enis-Necip Tüyeni Çocuk Gündüz Bakým Evini Mezitli’ye kazandýran Mezitli Belediyesi, Akdeniz Mahallesinde bulunan belediyeye ait arsayý Anaokulu yapýlmak üzere Milli Eðitim Müdürlüðüne baðýþladý. 25 yýllýðýna tahsis edilen arsa için Anaokulu ruhsatý da verildi. 2 kat üzerinde toplam 1381 metrekarelik kapalý alana sahip olacak olan anaokulunun ismi ''Mezitli Belediyesi Anaokulu'' olacak ve Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan eðitim öðretime açýlacaktýr. Akdeniz mahallesi ilçenin en hýzlý geliþen, büyüyen 30.000 nüfusa sahip bölgesi olduðu için üçüncü anaokulu bu mahallede planlanmýþtýr.

Görevde olduðu ilk 5 yýllýk döneminde çalýþmalarýný kadýnlar üzerine kurguladýklarýný ifade eden Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, “Ýkinci 5 yýllýk dönemimizde de kadýnlarýmýza yönelik çalýþmalarýmýz devam ediyor.Ancak bu dönemimizde aðýrlýklý olarak çocuklar ve eðitim konularýna eðilmeye çalýþacaðýz. Çok sayýda anaokulu yapacaðýz. Anaokulu yapmak için birçok iþ insaný var daha sýrada, yer arayýþýndayýz. Bunun yanýnda devletimizin eðitim alanýnda yapmak istediði yatýrýmlara da destek vermek istiyoruz. Artýk herkes çocuklarýný en uygun koþullarda, en iyi anaokullarýna götürsün istiyoruz.” þeklinde konuþtu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA