İÇEL TURLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL TURLADI


 

İçel İdman Yurdu Ziraat Türkiye Kupasında Ceyhanspor’u normal süresi 1-1 biten daha sonra atılan seri penaltıların ardından 5-4 yenerek üst tura çıktı.

Ali Şanlı

Ziraat Türkiye Kupasında Mersin’de İçel İdman Yurdu ile Ceyhanspor karşı karşıya geldi. Konuk ekibin daha etkili olduğu karşılaşmada Ceyhanspor ilk yarı 4 net pozisyona girerken İçel İdman Yurdu silik bir futbol sergiledi. Kırmızı Lacivertli ekip ilk yarının ortalarında yediği golle 1-0 geriye düştü. İlk yarının son bölümlerinde atak yapmayı düşünen Mersin ekibi aradığı bularak maça eşitliği getirdi 1-1.

İlk yarı konuk takım Ceyhanspor’un üstünlüğünde geçti. İkinci yarı İçel İdman Yurdu biraz daha derli toplu oynamaya başladı. İlk yarıya göre daha çok önde oynayan Mersin ekibi bulduğu fırsatları değerlendiremedi. Misafir takım Ceyhanspor oyunun son bölümünde İçel İdman Yurdu’nun kalesini ablukaya alsa da çok istediği golü bulamadı maçın normal süresi 1-1 sona erdi.

15’er dakikadan 30 dakika daha oynayan takımlar burada da aradığı golü bulamayınca maç seri penaltı atışlarına kaldı. İçel İdman Yurdu kalecisi Sertaç kalesinde devleşince turu getiren en büyük isim oldu. İçel İdman Yurdu Ligde yoluna devam ederken Kupada da varım dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA