KUMLUCA İŞ DÜNYASINDAN TARSUS OSB’YE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KUMLUCA İŞ DÜNYASINDAN TARSUS OSB’YE ZİYARET


 

Haber Merkezi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Tarsus Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Karagül, Meclis Üyeleri Erhan Sarıcaoğlu, Hakan Kırmızıdan, Genel Sekreter Mesut Bakar ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Doç. Dr. İsmail Serkan Üncü hayata geçirmeyi planladıkları Gıda Organize Sanayi Bölgesi için Tarsus Organize Sanayi Bölgesi yetkilileriyle bir araya geldi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fuat Togo, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Tarsus OSB Müteşebbis Heyet Üyesi Kubilay Hıdıroğlu, Tarsus TSO Genel Sekreteri Ali Ukav, Tarsus Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan Şanlı ve Tarsus OSB Bölge Müdürü Şükrü Caner Özcan’ın misafir ettiği Kumluca TSO Heyeti Tarsus Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapılan toplantı sonrası  şantiye alanını gezerek fikir alışverişinde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA