CHP’DEN GAZETECİLERE SANSÜR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DEN GAZETECİLERE SANSÜR!


 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantı döneminin ikinci birleşiminde gergin anlar yaşanırken olayı görüntülemeye çalışan gazeteciler bazı CHP’li gençlerce, “Başkan istemiyor” denilerek, engellenmeye çalışıldı.

Haber Merkezi

Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan toplantıda Akkuyu Nükleer Santrali ile ilgili görüşmeler sürerken tansiyonun yükselmesi ile salon bir anda gerildi. HDP’li Bedriye Kuş ile AKP ve MHP’li meclis üyelerinin tartıştığı esnada çekim yapmak isteyen gazeteciler engellenmek istendi.

Kamuya açık olan ve canlı yayınlanan Büyükşehir Belediye meclisini engellemeye çalışan CHP’lilere gazeteciler tepki gösterdi.

Gazetemiz Haber Müdürü ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Mersin İl Temsilcisi Hediye Eroğlu’nun görüntü çekmesini engellemek isteyen şahıs, “Başkan istemiyor” diyerek görüntüye müdahale etmeye çalışırken, salondaki güvenlik görevlilerinin müdahale etmemesi tepki çekti. Şahıs “Partili misiniz? Görevli misiniz” sorularını yanıtsız bırakırken, salondaki görevlilerin şahsı uzaklaştırması da yetmedi!

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SÜMER: “ÇEKMEYİN”

Bu defe da CHP Mersin Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, kamu görevi yapan gazetecilere destek olması gerekirken, “Çekmeyin” diyerek müdahalede bulunmaya çalıştı! Ancak Eroğlu ve gazeteciler çekim yapmakta ısrar ederek, sansüre boyun eğmedi. CHP’yi kınayan Eroğlu ve gazeteciler, yaşananları kamuoyuna tarafsız ve özgürce aktarma çabalarının engellenmesine izin vermeyeceklerini belirttiler.

ACI TECRÜBELER CANLANDI!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan görüntüler geçmişteki acı tecrübeleri yeniden akıllara getirdi. Burharettin Kocamaz yönetimi döneminde sık sık saldırılara maruz kalan gazeteciler, son olarak 2015 yılı Ocak ayında meclis toplantısında yine bir olayı görüntülemeye çalışırken saldırıya uğramış, bazı kadın gazeteciler saçlarından sürüklenmişti.  



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA