MDOB’DAN ADANA’DA KONSER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MDOB’DAN ADANA’DA KONSER


 

Haber Merkezi

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) bugün saat 20.00’ da Adana’ da, 01 Burda PGM Sahnesi’ nde ‘’Trio Konser’’ düzenliyor.

Konserde bağlama sanatçısı Alican Gülle, viyolonsel sanatçısı Sadık Atakan Atabey ve trombon sanatçısı Ziya Arman yer alıyor. Perküsyon sanatçısı Alper Kılıç ve Mersin Devlet Opera ve Balesi orkestra sanatçısı Rufina Usmanova ise sanatçılara piyano ile eşlik ediyor.

Konserde Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları Saliha Aktaş (Soprano), Nihan Çetin Aydın (Mezzo Soprano) ve Hulusi Polat (Bariton) solist olarak yer alıyor.

Yaklaşık bir saat sürecek olan konserde Meksikalı besteci Pablo Beltran Ruiz’in Mambo tarzındaki Sway parçası, Osvaldo Farres’in dünyaca ünlü popüler Quisas Quisas parçası, Neşet Ertaş’ın Ahirim Sensin, Yazımı Kışa Çevirdin parçaları ve daha birçok türkü, Ziya Arman’ın aranjesiyle programda bulunuyor.

Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen, yeni seyirci oturma düzeni ve orkestra dizilimi ile güvenli bir ortamda dinleyicilerin beğenisine sunuluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA