YOLCU MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ: 3 YARALI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YOLCU MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ: 3 YARALI


 

Mersin’de bir hafif ticari aracın çarpması sonucu devrilen minibüste bulunan 3 yolcu, çeşitli yerlerinden yaralandı. Şans eseri minibüste az sayıda yolcu bulunurken, yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 11.00 sıralarında merkez Akdeniz ilçesi İnönü Bulvarı Balıkçı Barınağı kavşağında meydana geldi. Öztürk Özkan yönetimindeki 33 M 0826 plakalı Kurdali minibüsüne, kavşağı döndüğü sırada Tuna Eken yönetimindeki 34 HT 4576 plakalı hafif ticari araç arka yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs devrildi. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Dolmuş içinde bulunan yolcular ve şoför, çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla içeriden çıkarılırken, polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı. Çeşitli yerlerinden yaralanan 2'si kadın 3 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yola akan akaryakıttan dolayı itfaiye ekipleri de saman dökerken, trafik bir süreliğine tek yöne düşürüldü. Şans eseri minibüste az sayıda yolcu bulunurken, yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Devrilen minibüs vinç yardımıyla kaldırılırken, 2 araç da kullanılmaz hale geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA