SİLİFKE-MUT KARAYOLU’NDA YENİ GELİŞME | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE-MUT KARAYOLU’NDA YENİ GELİŞME


 

Aylardır kapalı olan ve vatandaşı isyan etme noktasına sürükleyen Silifke-Mut Karayolu hakkında beklenen açıklama geldi!

Haber Merkezi

Akdeniz ve İç Anadolu'yu birbirine bağlayan Mersin’de Silifke-Mut Karayolu, 8 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanmıştı. İki aydır kapalı olan yol ile ilgili sonunda beklenen açıklama geldi.

Yol çalışmalarının yapıldığı kara yolunun 11,5-12’nci kilometresinde meydana gelen heyelan sonrasında yüklenici firmaya ait 2 iş makinesi toprak altında kalmıştı. Aradan 2 aya yakın sürenin geçmesine rağmen Silifke-Mut Karayolu halen ulaşıma açılamazken muhalefettin iktidara yönelik tepkiler artarak devam ediyor. Tarımla uğraşan Silifke ve Mut halkı nakliye için çok önemli olan yolun kapanmasına isyanı artmıştı. İşlerin çok fazla aksamasıyla ‘Neden yapılmıyor? Siyasi sebepler mi?’ sorularını son zamanlarda dile getiren vatandaşlara müjdeli haber 2 ay sonra geldi.

ACİLEN KAMULAŞTIRILIYOR!

Bu kapsamda Mersin’de Silifke-Mut Karayolu’nun açılması için acilen kamulaştırılma kararı verildi. Konuya ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayınlandı.

Buna göre; Mersin'de Silifke-Mut devlet yolunun 11,5-12’nci kilometrelerinde heyelan sonrasında bölgedeki çalışmaların bir an önce tamamlanarak yolun trafiğe açılması amacıyla Karakaya Mahallesi'ndeki bazı taşınmazlar ile üzerlerindeki müştemilat Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA