KADINLARA CEZA TBMM’DE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADINLARA CEZA TBMM’DE!


 

Mersin'de son zamanlarda kadına yönelik şiddete karşı gerçekleştirilen eylem ve etkinliklere katılanlara idari para cezaları kesilmesi Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan'ın verdiği soru önergesi ile TBMM’ye taşındı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun cevaplandırılması istemiyle verilen önergede Kurtulan şu ifadelere yer verdi, “Mersin’de son zamanlarda kadına yönelik şiddet, taciz, tecavüz ve cinayetlere karşı yapılan açıklamalara katılanlara idari para cezaları kesilmektedir. Son olarak da Kabahatler Kanunu’na dayandırılarak 12 kişiye idari para cezası verilmiştir. Basın açıklamalarına katıldıkları gerekçesiyle şu ana kadar para cezası verilen kişi sayısı kaçtır? Basın açıklamalarına katılanlara para cezası verilmesinin gerekçesi nedir? Son zamanlarda idari para cezalarının kadına yönelik şiddeti kınayan eylemlere katılanlara kesilmesinin amacı nedir?”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA