MERSİNLİNİN SU ÇİLESİ BİTMEDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİNİN SU ÇİLESİ BİTMEDİ!


 

Suya gelen zamlara tepkiler dinmemişken pandemide ve sıcakta 2 gün susuz kalan Mersinli, ‘Sular geldi’ açıklaması yapan MESKİ’ye ‘Yalancısınız!’ tepkisi verdi.

AYŞENUR ÖNAL

Yerel seçimler sürecinde suya indirim vaadi ile gündeme gelen ancak seçildikten sonra Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden (MESKİ) alınan hizmetlerin yetersizliği ve yüksek faturalar nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e tepkiler dinmiyor!

Gelen zamlara halkın tepkisi dinmemişken Mersinli bir de pandemide ve sıcak havada susuz kaldı. MESKİ ekipleri tarafından yapılan açıklamaya göre, Tarsus Berdan Artıma Tesisi’nin 1200’lük ana isale hattında arıza oluştu. Ancak Yenişehir, Akdeniz, Toroslar ve Mezitli ilçelerinde yaşanılan su kesintisi 2 gün sürünce halk isyan etti.

MESKİ’nin ‘sular geldi’ açıklamasına vatandaşlar, özellikle sosyal medyadan sular akmadığı için “Yalancısınız!” tepkisi verdi. Nizamettin Taşkent isimli bir vatandaş ise, “19.41 de hala Pozcu’da su yok. Sizin deyiminizle suyu vereli 8 saate yakın bir süre geçti. Eşeği suya salsam alır gelirdi. Sizden hala suyu geçtik tıısss sesi bile yok. En son telefon ile de ulaşılmaz hale geldiniz. Sorunun çözümü aslında basit. Siyasi atamalar yerine işin erbaplarını getirmek. Sırf siyasetiniz için yaptığınız siyasi atamalarla halkı size oy verdi diye cezalandırmak bu olsa gerek. Kimseye kızmaya hakkınız kalmadı. Basiretsiz yönetim ile Tarsus’tan kova ile taşısa şimdiye kavuşacağız suya sizin yüzünüzden ulaşamıyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA