DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ


 

Lig’e kötü bir giriş yaparak Vanspor ile 1-1 berabere kalan Tarsus İdman Yurdu ekibine bir kötü haberde TFF’den gelmiş oldu.

ALİ ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel (TFF) Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Hafta sonu Tarsus’ta oynanan ligin ilk maçı olan Tarsus İdman Yurdu Vanspor maçı öncesi talimatlara aykırı hareketten dolayı disiplin kurulan gönderildi. Lig’e kötü bir giriş yaparak Vanspor ile 1-1 berabere kalan Tarsus ekibine bir kötü haberde TFF’den gelmiş oldu.

TFF resmi sayfasından disiplin kurulan sevki böyle duyurdu;

“Tarsus İdman Yurdu Kulübü'nün 20.09.2020 tarihinde oynanan Tarsus İdman Yurdu-Van Spor Futbol Kulübü Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/4 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir denildi.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA