EYÜP AYGAR FEN LİSESİ 20 BİN KİŞİYİ ELEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EYÜP AYGAR FEN LİSESİ 20 BİN KİŞİYİ ELEDİ


 

Haber Merkezi

Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) 2020, 24-27 Eylül tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirilecek.

Türkiye'de gençlerin milli teknoloji üretme ve geliştirme konusunda ilgilerinin artırılmasını hedefleyen TEKNOFEST, bu alanda çalışan binlerce gencin ürettiği fikir ve projeleri hayata geçirebilecekleri önemli bir platform oluşturuyor.

Festival kapsamında, 21 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmalarına başvuruda bulunan 100 bin gençten yaklaşık 5 bini finalist olarak yarışacak.

MEÜ Genç Girişimci Merkezimizin işbirliği ortağı olarak desteklediği Eyüp Aygar Fen Lisesi öğrencilerinden oluşan 8 kişilik proje ekibi de; bu sene 20 bin proje başvurusu ile rekor başvuru sayısına ulaşan TEKNOFEST'te, ön elemeyi geçerek finalde sunum yapmaya hak kazanan 30 proje arasına girmeyi başardı.

Genç Girişimci Merkezimiz Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Duygu Hıdıroğlu projenin son aşamaya kadar gelen sürecinde merkez olarak bütün desteği verdiklerini belirterek; final haftası öncesinde proje ekibi ile sıkça bir araya gelerek, Makine Geliştirme Laboratuvarı'nda prototipleme sürecinin son eksikliklerini tamamladıklarını ve projenin sunumu ve son detaylarının geliştirilmesi ile ilgili Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi ve Eyüp Aygar Fen Lisesi öğretmenleri ile temaslarda bulunduklarını ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA