OSMANİYE’DE NELER OLDU? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OSMANİYE’DE NELER OLDU?


 

Misli.com 3’üncü grupta hafta sonu yaşananlar Türkiye’nin gündemine oturdu. Covid-19 testi sorununu aşamayan Osmaniyespor FK-İçel İdman Yurdu maçı ertelendi.

ALİ ŞANLI

3'üncü Lig 3'üncü Grupta ilk hafta maçı olan Osmaniyespor  İçel İdman Yurdu maçı öncesi yaşananlar Türkiye’nin gündemine oturmuştu.  Osmaniyespor FK, karşılaşma öncesi koronavirüs testi yaptırdı. Ancak, Osmaniyespor'un yaptırdığı test Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yayımladığı Kovid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimat a uygun bulunmadı. Yeni test için de zaman kalmayınca maç oynanmamıştı.

15 DAKİKALIK BEKLEME SÜRESİ 1 SAAT OLDU

İçel İdman Yurdu ise TFF’nin isteklerini harfiyen yerine getirdiği için sahanın içinde hakem kararını bekledi. Yaklaşık 1 saat formalarını giymiş şekilde sahanın içinde hakem ve rakip Osmaniyespor’u beklemeleri, hakemin sahaya çıkmaması, ev sahibi takımın stada bile gelmemesine rağmen 15 dakikalık bekleme süresini 45 dakika aşarak 1 saat bekletilmeleri maçın önüne geçti.

HAKEME BASKIMI YAPILDI

Osmaniye Valisi, Kenti yönetenlerin maçın hakemi ile konuşarak ekstra beklemelerini istemesi ise bardağı taşıran damla oldu. Stat içinde bu gelişmeler yaşanırken Osmaniyespor ise apar topar aldığı test sonuçları ile 1 saat gecikmeli stada gelmesi maçın ertelenmesine engel olmadı. ÜsteliK Osmaniyespor’un malzemecisi ve bir çalışanın testi pozitif çıkması maçın oynanmama karanın ne kadar doğru olduğunu gösterdi.

PEKİ, ŞİMDİ NE OLACAK?

Tüm bu yaşananlardan sonra kural nasıl işleyecek ve ne sonuç çıkacak. Siyasi baskı olmaz ise kural İçel İdman Yurdu’nun hükmen 3-0 galip sayılmasını söylüyor. Olası baskı sonuç verirse ve TFF buna boyun eğerse maç en kısa süre içinde hafta içi tekrar oynanır.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA