AKKUYU’DA ÜCRET ALMAYAN İŞÇİLER YOL KAPATTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKKUYU’DA ÜCRET ALMAYAN İŞÇİLER YOL KAPATTI


 

Mersin’de inşaatı süren Akkuyu Nükleer Güç Santral’de çalışan işçiler, ödenmeyen ücretleri için yol kapatma eylemi yaptı.

Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Santral'de çalışan bazı işçiler, bir süredir ücretlerini alamadıkları için eylem yaptı.

MEZOPOTAMYA’da  yer alan habere göre Cuma günü inşaat sahasındaki önemli yüklenici firmalardan İçtaş’a bağlı bazı işçiler, ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle mesai saati bitiminde santrale giden yolu kapattı. Yol kapama nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. İşçi servisleri yol almakta zorluk yaşarken, çeşitli görüşmeler sonucu eylem sona erdirildi ve yol açılarak, trafiğin normale dönmesi sağlandı.­

Akkuyu’nun hissedarlarından da olan IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 45 yılı aşkın bir geçmişe sahip Türkiye’nin altyapı pazarının liderleri arasında. IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, büyük altyapı tesislerinin inşasında geniş kapsamlı ve çok çeşitli uluslararası deneyime sahip.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA