BAŞKAN KUR’DAN GAZİLERE KUTLAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KUR’DAN GAZİLERE KUTLAMA


 

Haber Merkezi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Mersin İl Başkanı Halil Kur,  19 Eylül Gaziler Günü’nü yayınladığı mesaj ile kutladı.

“Hürriyet ve istiklal benim karakterimdir” diyerek milli mücadeleyi başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’e Sakarya meydan muharebesinden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde mareşal rütbesi ve gazilik unvanı verildiğini anımsatan Kur, “Yüce Türk milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘e şükran ve minnetini ifade ettiği bu tarih aynı zamanda gazilerimize ve şehitlerimize duyduğumuz saygınında açık bir ifadesidir. Yüce Türk milleti, şehit ve gazi kanıyla sulanmış mukaddes vatan topraklarının savunulmasında sizlerin verdiği emsalsiz mücadeleyi minnetle anacak bizlere bıraktığınız mirasa sahip çıkacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bölgede bir istikrar unsuru olarak ve birçok tehditlere rağmen topraklarımızda bağımsız ve onurlu yaşayabiliyorsak bunu gazilerimize ve aziz şehitlerimize borçluyuz.

Bu vatan topraklarına ve bayrağına karşı yapılan saldırılara karşı ‘vatan sana canım feda’ diyerek gözlerini bile kırpmadan mücadele eden ve bu uğurda gazi olan, şehit olan askerlerimize Türk milleti olarak minnet borçluyuz. Onların bir damla kanları hainlerin son yudumları olacaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anarken tüm gazilerimizin bu mutlu gününü kutluyor sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA