TGS’DEN GAZETECİLERE SAĞLIK KİTİ DESTEĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TGS’DEN GAZETECİLERE SAĞLIK KİTİ DESTEĞİ


 

Salgından en çok etkilenen gazeteciler olurken Türkiye Gazeteciler Sendikası Mersin İl Temsilciliği, Toroslar Belediyesi desteğiyle üyelerine hijyen kiti dağıtımı gerçekleştiriyor.

Gazetecilerin kalemi üzerindeki baskıların kaldırılması için mücadele eden, ekonomik ve sosyal haklarını savunan Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) zor günlerde üyelerinin yanında olmaya devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs covid- 19 salgınından en çok etkilenen gruplar arasında yer alan gazetecilerin sağlığının korunması için çeşitli çalışmalara imza atan TGS, bu kapsamda üyelerinin ihtiyaçlarını gidermeyi de ihmal etmiyor.

Ülke genelinde örgütlü TGS şube ve temsilcilikleri temin ettikleri sağlık kitlerini üyeleri ile buluşturarak, önemli bir hizmete imza atıyor.

Bu kapsamda Mersin’de Şubat ayından buyana aktif olarak çalışma yürüten TGS Mersin İl Temsilciliği, 30’a yakın üyesine, Toroslar Belediyesi desteğiyle hazırlanan hijyen kitlerini üyelerine dağıtmaya devam ediyor.

İçerisinde bilgilendirme broşürü, eldiven, maske, dezenfektan ve kolonya bulunan fonksiyonel çantalar gazetecilere TGS İl Temsilcisi Hediye Eroğlu tarafından teslim ediliyor.

GAZETECİLER RİSK ALTINDA

Hijyen kiti dağıtımlarının sürdüğünü belirten Eroğlu, bütün dünya gibi Türkiye’nin de olağanüstü günlerden geçtiğini, bu koşullar altında sağlık, hizmet sektörü ile birlikte basın iş kolunun da öneminin bir kez daha kendini hissettirdiği belirtti.

“Halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkı için her şart altında görevlerini yürütmeye gayret eden medya çalışanlarının can güvenliğini sağlamak bir kamu görevidir” diyen Eroğlu, gazeteciler için acil önlem ve tedbir çağrısı yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA