BİTSİN BU UTANÇ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİTSİN BU UTANÇ!


 

Mersin’de dün eski eşini sokak ortasında vuran sanık: “İstesem öldürürdüm” açıklaması ile pes dedirtirken, bugün öz babaları S. D. tarafından çocuk yaşlarından itibaren yıllarca istismara uğrayan 3 kız kardeşin 2’nci davası görülecek.

AYŞENUR ÖNAL

İstanbul Sözleşmesi tartışmaya açılmak istenirken, kadına yönelik şiddet vakalarında her gün ayrı bir utanç yaşanıyor.

Öz babaları S. D. tarafından çocuk yaşlarında yıllarca istismara uğrayan 3 kız kardeşin 2’nci davası bugün görülecek. Kardeşlere destek olmak için kente gelen CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, “Cinsel istismar davasında; öncelikle önleyici tedbirler, önlenememesi halinde koruyucu tedbirler ve ardından da cezai işlemlerin daha etkin hale getirilmesi zorunludur” dedi.

Öte yandan dün evli kaldıkları süreç dahil 7 yıl boyunca Hatun Koç’a şiddet uygulayan ve barışmak istemediği için Koç’u silah ile bacağından yaralayarak sakat kalmasına neden olan, ayrıca 19 şiddet dosyasından yargılanan Özkan Yarbi’nin davası görüldü. Dava da “İstesem öldürürdüm” diye akıl almaz bir savunma yapan Yarbi’nin tutukluluk halinin devamına karar verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA