MESKİ’YE İŞÇİ ALIMI PARTİDEN Mİ GEÇİYOR? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ’YE İŞÇİ ALIMI PARTİDEN Mİ GEÇİYOR?


 

Skandalların odağı haline gelen MESKİ ile ilgili çarpıcı iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Son olarak bir paylaşım, “MESKİ’ye işçi alımı partiden mi geçiyor?” sorularını gündeme getirdi.

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’ndeki skandallar bitmek bilmiyor.

Vahap Seçer’in Büyükşehir Belediye Başkanlığına geldiği günden bu yana vatandaşlar için adeta sorun yumağı haline gelen MESKİ’de kabarık su faturalarına yönelik isyan yönetimin değişmesine neden olsa da MESKİ ile ilgili çarpıcı iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

DİKKAT ÇEKEN YORUM SİLİNMEDİ!

Son olarak CHP İl Başkanı Adil Aktay’ın resmi sosyal medya hesabına yapılan bir yorumda “MESKİ’ye işçi alımı partiden mi geçiyor?” sorularını gündeme getirdi.

Geçen hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında online düzenlenen İl Başkanları Toplantısı’na katılan Aktay, bu buluşmayı sosyal medya hesabından yayınladı.

“Partimizin gündemindeki önemli konuların değerlendirildiği toplantıda Mersin seçim ve üye analiz raporlarının sunumunu gerçekleştirdim. Hepimiz için anlamlı ve verimli bir toplantı oldu” diyerek paylaşım yapan Aktay’a gelen yorumlar arasında biri öne çıktı.

K. A. isimli bir yurttaş, “Sayın başkan bir CHP’li olarak MESKİ’ye iş başvurumu yaptım ama sizlerin imzasına ihtiyaç var ve size ulaşamıyorum. Sizi CHP’lilerin yanında durmaya davet ediyorum.....???” yorumu yaptı.

Yorumun Aktay’ın hesabınca silinmeyerek, kaldırılmaması dikkat çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA