MECLİSTE İLGİNÇ ANLAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MECLİSTE İLGİNÇ ANLAR!


 

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısının 2. Birleşiminde ilginç görüntüler yaşandı.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın katılmadığı toplantıda Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın arka sıralarda oturmayı tercih etmesi dikkat çekti.

Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonunda ise meclisin dilek ve temenniler bölümüne geçildi. ancak bu esnada salon neredeyse boşaldı. Bazı meclis üyeleri Milli Eğitim Bakanlığı’nın uyguladığı uzaktan eğitim modeliyle bir kısım öğrencinin teknolojik cihaz ve internet altyapısı sıkıntı yaşadığını dile getirdi. O sırada meclis üyelerinin bir kısmı toplantı bitimini beklemeden salondan ayrıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise salonun terk edilmesine tepki gösterdi. Başkan Seçer, Cumhur İttifakı’na mensup meclis üyelerinden Divan Katipleri dışında yalnızca iki kişi kaldığını ve ilçe belediye başkanlarının dahi toplantı bitimini beklemediğini söyledi. Seçer, söz konusu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, “Aslında ben de meclis bitmeden bu tabloyu görmek istemezdim. Ben de sitemimi dile getireyim. Hiçbir belediye başkanı da yok” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA