“SESİMİ KİME DUYURACAĞIM?” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SESİMİ KİME DUYURACAĞIM?”


 

Boşanmak istediği Ali Telli tarafından 2 yıldır sürekli şiddete uğradığını söyleyen Büşra Cansu Çınar, “Ben nasıl yaşayacağım, sesimi kime duyuracağım? Ölünce mi insanların önünde adımız geçecek? Ne yapmamız gerekiyor?” diye sorarak, Telli’nin tutuklanmasını istedi.

AYŞENUR ÖNAL

Tarsus’ta boşanmak istediği kişi tarafından 2 yıldır şiddet gören Büşra Cansu Çınar, katil zanlısı olarak çeteden yargılanan Ali Telli’nin tutuklanmasını istiyor.

Uzaklaştırma kararı olmasına rağmen boşanma davalarının olduğu 11 Eylül’den bir gün önce boşanmak istemediği için Büşra Cansu Çınar’ın çalıştığı kuaförü basan Ali Telli, Çınar ve müşteriye şiddet uyguladı. 2 yıldır defalarca kere Ali Telli’nin uzaklaştırma kararını ihlal ettiğini kaydeden Çınar, sesinin duyulmasını ve Telli’nin tutuklanmasını istedi.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Çınar, “Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığını göreve davet ediyorum. İş yerimi basarak ben ve müşterimi boşanma aşamasında olduğum eşim darp etti. Sırtımda hala darp izleri var. 131 sene Yargıtay’dan katil zanlısı olarak çeteden yargılanan adamı dün serbest bıraktılar” dedi.

“BU ADAM NEDEN SERBEST?”

2 yıldır koruma kararı ile yaşadığını kaydeden Çınar, “Ama ihlal ettiğinde de şikayet etmeye gidiyorum hiçbir şey olmuyor. Ben nasıl yaşayacağım, sesimi kime duyuracağım? Ölünce mi insanların önünde adımız geçecek? Ne yapmamız gerekiyor? Emine Bulut olunca mı adımız ortaya çıkacak, bu adam neden serbest?” diye sordu.

“BİR KİŞİ DAHA EKSİLMEK İSTEMİYORUZ!”

Ailesi ile korkmadan yaşamak istediğini belirten Çınar’a, Mersin Kadın Platformu destek oldu. İstanbul Sözleşmesi ve 6284’ün etkin uygulanması gerektiğini vurgulayan platform üyeleri, uzaklaştırma kararını ihlal edip Çınar’a şiddet uygulayan Ali Telli’nin tutuklanmasını istedi. #AliTelliTutuklansın diye etiket çalışması başlatan kadınlar, “Bir kişi daha eksilmek istemiyoruz!” dediler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA