GÜLTAK, ADANALIOĞLU’NDA MUHTARLAR VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLTAK, ADANALIOĞLU’NDA MUHTARLAR VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ


 

Mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Akdeniz Belediye Başkan Gültak, Adanalıoğlu Mahallesi’ni ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu; vatandaşlar, muhtarlar, esnaf ve üreticilerin taleplerini ve şikâyetlerini dinledi.

Haber Merkezi

Göreve geldiği ilk günden itibaren gezmedik mahalle, ayak basmadık sokak bırakmayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kent merkezine en uzak bölgelerden biri olan Adanalıoğlu’nun mahallelerine misafir oldu. Ziyaretinde Başkan Gültak’a; Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte; Adanalıoğlu Muhtarı Kazım Can, Limonlu Muhtarı İsa Sakar ve Akdeniz Muhtarı Cengiz Demir de eşlik etti.

Hem belediye ekiplerinin bölgedeki çalışmalarını yerinde inceleyip bilgi alan Başkan Gültak, hem de vatandaşlar, üreticiler ve esnafın talep ettiği hizmet ve çalışmalar için ilgili birimlere talimat verdi. Muhtarlar, hizmetler nedeniyle teşekkürlerini dile getirirken; üreticilerin talebi üzerine mahalleden geçen derede inceleme yapan Başkan Gültak, derede ıslah ve temizlik çalışması başlatılması amacıyla hemen orada telefon açarak DSİ yetkilileriyle görüştü.

MAHALLE MEYDANINDA VATANDAŞLARLA TOPLANTI

Mahalleyi ziyaretinde, eline boya fırçası alıp, vatandaşlar için büyük önem taşıyan ve yüzlerce insanın ziyaret ettiği Şeyh İbrahim El Hekim Türbesi’nin bahçesinde bulunan bordürleri de boyayan Başkan Gültak; türbenin yenilenen tabelasını da matkapla yerine yerleştirdi. Mahalle meydanında muhtarlar ve vatandaşlarla da bir toplantı yapan Başkan Mustafa Gültak, hem yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. Muhtarlar ve vatandaşlar da yeni bahçe yolları açılması, gençler ve çocuklar için halı saha yapılması, asfalt kaplama, su kanallarının ıslahı, elektrik kesintileri gibi konularda talep ve şikâyetlerini dile getirdi. 

“MAHALLE ZİYARETLERİMİZ KENDİMİZİ DE KONTROL ETMEMİZİ SAĞLIYOR”

Ziyaretini değerlendiren Başkan Gültak; “Akdeniz’de göreve geldiğimiz günden beri; muhtarlarımız, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla buluşmaya aralıksız devam ediyoruz. Çünkü Akdeniz’i ve halkımızı çok önemsiyoruz. Mahalle sakinleri ve muhtarlarımızla sohbet etmek, daha verimli sonuç almamızı sağlıyor, sorunları hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Mahallemize tekrar geldiğimizde; ‘neler yaptık, neler yapacağız’ gibi konularda kendimizi kontrol ediyoruz. Akdeniz’de artık huzur, barış ve kardeşlik hâkim oldu. Akdeniz artık daha çok hizmet alan, değişen ve dönüşen bir ilçe olma yolunda ilerliyor. Halkımızın arasında olmaya, talep ve sorunları dinleyip çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

“SOĞUK ASFALT TESİSİ PROJESİ İHALE AŞAMASINDA”

Bahçe yollarındaki sıkıntıların da giderileceğini kaydeden Başkan Mustafa Gültak sözlerini şöyle sürdürdü; “Akdeniz’de soğuk asfalt tesisi kurmak için Çevre Bakanlığı’ndan 2 milyon liralık hibe sağlanacak, proje ihale aşamasında. Proje bittiğinde mucur yerine soğuk asfalt dökeceğiz. Okullarımızın tadilatı ve eksikliklerinin tamamlanması için talimat verdim. Bugüne dek farklı mahallerimizde 50’den fazla okulumuzun tadilatı yapıldı. Ekiplerimizin Şeyh İbrahim El Hekim Türbesi’nin tamamını kapsayan tadilatı da devam ediyor. Mahallemize mini basketbol sahası da kazandıracağız. Konuyu yetkililerle görüştüm; su kanallarının temizliği ve ıslahı da yerine getirilecek.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA