İÇEL DÖNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL DÖNDÜ


 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Nevşehir kampını tamamlayan İçel İdman Yurdu, oynadığı 5 hazırlık maçında mağlubiyet almadan ayrılarak lige hazır bir görüntü çizdi. Kırmızı Lacivertliler kente dönerek, Osmaniyespor maçı için startı verdi.

ALİ ŞANLI

TFF 3. Lig. 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Nevşehir'deki kampın son gününde oynadığı hazırlık maçında  Kozan Belediyespor'u 3-0 yendi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı 5 hazırlık maçında mağlubiyet almadan ayrılarak lige hazır bir görüntü çizdi. Kırmızı Lacivertli ekip Mersin'e dönerek 1 gün izin yapacak. Baştan sona yenilenen kadrosu ile 3'ncü Ligde şampiyonluğa oynayacak olan İçel İdman Yurdu 1 günlük izinin ardından ligin ilk maçı olan Osmaniyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Macit Özcan Spor Tesislerinde günde tek idmanla Salı günü çalışmalara başlayacak olan Mersin temsilcisi, diğer taraftan da yeni transferlerine lisans çıkarmaya çalışacak. Yeni transferlerden bir kaç oyuncusunun belgelerinin yetişmediği için hazırlık maçlarında görev alamamıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA