TİY’İN İSKELETİ OLUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’İN İSKELETİ OLUŞTU


 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu, dış transferde 7 oyuncuyu kadrosuna kattı. Yeni transferlerle takımın iskeletinin oluştuğu açıklandı.

ALİ ŞANLI

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren TFF. 2. Lig ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, transferde iddialı çıkışını sürdürüyor.

2020-2021 Futbol Sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta Mücadele verecek olan Sarı Laciveretliler, iç ve dış transferde 21 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Tarsus İdman Yurdu teknik patronu Ergün Pembe ayrıca alt yapıdan 5 oyuncuyu da kampa dahil etti.

İkinci ligin önemli takımlarından biri olan TİY iç transferde 14, dış transferde de 7 futbolcu ile anlaşırken bir forvet arama çalışması ise devam ediyor.

 

GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Tarsus İdman Yurdu 2. Başkanı ve Basın sözcüsü Hakan Canan Can yaptığı açıklamada takıma yeni katılan futbolculara, “Tarsus İdman Yurdu ailesine hoş geldiniz” dedi.

Hakan Canan Can Yaptığı açıklamada, “Yeni sezona sayılı günler kaldı iç transferde 14 oyuncumuzla yeniden anlaştık. Dış transferde ise 7 oyuncuyla kadromuzun gücüne güç kattık, TİY şimdi daha da güçlü. İç ve dış transferde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teqşekkür ediyorum” dedi.

 

İSKELET KADRO OLUŞTU

Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, 14 iç transferle takımım iskeletini koruduklarını belirterek, Teknik Direktör Ergün Penbe'nin isteği doğrultusunda takımın eksik mevkilerine 7 oyuncuyla anlaşarak kadroya dahil ettiklerini kaydetti.

7 oyuncunun transferinde hata yapmamak adına ince eleyip sık dokuyarak gerçekleştirdiklerini belirten Can yapılan transferlerle ilgili olarak şunları söyledi: “Yeni sezona sayılı günler kaldı. Takımımız Kızılcahamam'da sezon hazırlıkları sürdürülmektedir. Transfer komitemiz iç transferde 14 oyuncumuzla yeniden anlaşarak iskelet kadromuzu koruduk. Dış transferde ise 7 oyuncuyla kadromuzun gücüne güç kattık. Bu oyuncularımız Sarıyer'den Şahin Şafakoğlu, Çorumspor'dan Burak Serez, Kırşehir Belediyespor'dan Atilla Yıldırım, Eyüpspor'dan Alper Ademoğlu, Galatasaray'dan Abdussamet Karnucu, Hekimoğlu Trabzonspor'dan Mertcan Çam, Ankaragücü'nden Suat Kaya ile anlaşarak kadromuza dahil ettik. Mevcut kadromuzu ise 24'e çıkarttık. Dış transfer çalışmalarımız sürmektedir. Yapılan iç ve dış transferde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan'a yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz."

 

KAMP BUGÜN SONA ERİYOR

Tarsus İdman Yurdu’nun iki haftalık Kızılcahamam kampı bugün sona eriyor.

Gelen oyuncular şu şekilde; Sarıyer’den Şahin Şafakoğlu, Çorum’dan Burak Serez, Kırşehir Belediyespor’dan Atilla Yıldırım, Eyüpspor’dan Alper Ademoğlu, Galatasaray’dan Abdussamet Karnucu, Hekimoğlu Trabzon’dan Mertcan Çam ve Ankaragücü’nden Suat Kaya. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA