TOROSLAR’I KEŞFEDECEKLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’I KEŞFEDECEKLER


 

Toroslar Belediyesi tarafından Tarihi Kızılgeçit Köprüsü’ne gerçekleştirilecek doğa yürüyüşü, her yaştan sporseveri bir araya getirecek. Belediyenin ilk kez düzenleyeceği etkinlik ile Toroslar’ın tarihi ve doğal güzellikleri keşfedilecek.

Haber Merkezi

13 Eylül 2020 pazar günü, 7 kilometrelik güzergahta yapılacak doğa yürüyüşünün başlangıç noktası Yeniköy Mahallesi'nde verilecek. Saat 10.00'da başlayacak etkinliğin bitiş noktası ise Aladağ Mahallesi'nde bulunan Tarihi Kızılgeçit Köprüsü olacak.

Ücretsiz düzenlenecek etkinlik için; Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan Toroslar Kaymakamlığı önü, Toroslar Belediyesi önü ile eski Devlet Hastanesi karşısından 13 Eylül Pazar günü saat 09.00'da servis kaldırılacak.Yürüyüş sırasında Toroslar Belediyesi tarafından vatandaşlara kumanya ikramında da bulunulacak. Yürüyüşe katılacakların yürüyüş malzemelerini yanlarında getirmeleri de istendi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında  sosyal mesafeye uyularak gerçekleşecek doğa yürüyüşüne katılmak isteyenler; Toroslar Belediyesi resmi web sitesinin http://www.toroslar-bld.gov.tr/sayfa.php?sayfa=dogayuruyusu linkini tıklayarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'ın yeşile bürünmüş doğasında yürüyüş yapmak, şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak ve keyifli bir gün geçirmek isteyen herkesi doğa yürüyüşüne beklediklerini söyledi.

Sporun, sağlıklı yaşamın önemli bir parçası olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "İlçemizde 7'den 70'e tüm hemşehrilerimizi sağlıklı yaşama yönlendirmek adına sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Covid-19 tedbirleri kapsamında bazı spor aktivitelerimize ara verdik. Doğa yürüyüşümüzü de sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştireceğiz. Birçok tarihi ve kültür varlıklarının yer aldığı ilçemizde görülmeye değer nice doğa harikası mekanlar bulunmaktadır. Doğa gezileriyle bu kültürel değerlerimizi ve eşsiz güzellikleri daha çok insanımızın görmesini ve tanımalarını istiyoruz" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA