CHP’DEN SÖNÜK KUTLAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DEN SÖNÜK KUTLAMA


 

HEDİYE EROĞLU

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 97’inci kuruluş yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de törenlerle kutlandı.

CHP Mersin İl Başkanlığı kutlama programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk bıraktı.

Pandemi nedeniyle katılımın düşük kaldığı ve Mersin milletvekillerinin de katılmadığı törende CHP İl Başkanı Adil Aktay kısa bir konuşma yaptı. 

 

BAŞARIR’DAN YAZILI KUTLAMA

Öte yandan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da yayınladığı mesajla partisinin 97’inci yaşını kutladı. Başarır, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşı’mızın zaferle sonuçlanmasının ardından, 97 yıl önce Cumhuriyet Halk Partimiz kuruldu.

Cumhuriyet Halk Partimiz, kuruluşundan bu zamana kadar laik Türkiye Cumhuriyetimizin iç ve dış düşmanlarına karşı, emperyalizme karşı sürekli mücadele etmiş, bağımsızlığın, özgürlüğün, barışın, demokrasinin ve sosyal hukuk devletinin güvencesi olmuştur.

97 yıl önce Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının kurduğu partimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaşlaşması, güçlenmesi ve halkın mutluluğu için çalışmış ve çalışmaya da devam edecektir.

Cumhuriyetimizi ve kazanımlarını yok etmek isteyenlere karşı dimdik ayakta duran Cumhuriyet Halk Partisi, emeğin, alın terinin, eşitliğin, insan haklarının ve adaletin temsilcisi olmuştur.

Üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimizin 97. Yıl dönümünü kutluyor; Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm genel başkanlarımızı ve partimizde emeği geçen herkesi saygıyla anıyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA