YENİŞEHİR’DE ’PAZAR ÖTESİ’ AÇILIŞI ERTELENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR’DE ’PAZAR ÖTESİ’ AÇILIŞI ERTELENDİ


 

GİZEM EKİCİ

Yenişehir Kent Konseyi’nin 'Pazar Ötesi' açılışı pandemiye takıldı. Süreçle ilgili kamuoyunu bilgilendirmek için Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde basınla buluşan Yenişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Dilek Çakır, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Dünyanın bir çok ülkesinde yaşamı etkisi altına alan, kimi ülkelerde de devlet başkanlarına, başbakanlara, bakanlara, milletvekillerine ve belediye başkanlarına bile bulaşan KOVİD19 pandemi hastalığının getirdiği kritik sürecin Yenişehir’de de hissedildiğini söyleyen Çakır, “Tüm olumsuzluğu ile yaşıyoruz maalesef. Yaklaşık bir yıldır; Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’in de çok önemli katkıları ile hayata geçirdiğimiz Pazar Ötesi / Kadın Üretici Pazarı Projemizi bitirdik ve ilkini dikenli yolda ki Çarşamba pazar yerinde ve resmi açılış aşamasına kadarda getirdik.

Ancak; KOVİD19 bulaşın Yenişehir ilçemizin sınırları içersinde de yoğunluk kazanmasından dolayı, halkımızın sağlığını önemsiyoruz ve pazarımızı geçici olarak iki hafta açmıyoruz. Normalleşme sürecinin el verdiği şartlar oluştuğu zaman siz değerli basın mensuplarının da katılımından onur duyacağımız resmi açılışımızı yapacağız. Bu önemli süreci ve kararı sizlerle paylaşmak istedik” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA