TRANSFERDE SINIR YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TRANSFERDE SINIR YOK


 

Şampiyonluğu kafasına koyan İdman Yurdu 1925, yaptığı kaliteli transferlerle dikkatleri çekmeyi başardı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ‘tek hedef şampiyonluk” parolası ile yola çıkan Kırmızı Lacivertli ekip, bir birinden önemli isimleri tek tek kadrosuna katmaya devam ediyor. Mersin ekibi son yaptığı transferlerle şampiyonlukta ne kadar kararlı olduğunu gösterdi. İlk olarak Fenerbahçe altyapısında yetişen, 2 ve 3. liglerde oynayan ve son olarak ise geçen sezon Mardin Büyükşehir Başakspor’da yaşayan, 29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Enis Gül’ü kadrosuna kattı. Başta Fenerbahçe, Hatayspor, Diyarbekirspor, Osmaniye FK, Yeni Amasyaspor, Kdz. Ereğli Belediyespor ve Mardin Büyükşehir Başakspor formaları giyen genç yetenek yeni sezonda Kırmızı Lacivertli formayı terletecek.

Dış transferde ikinci isim ise  Galatasaray altyapısında yetişen A takımda da oynayan, 69 defa Milli maç oynayıp tecrübe edinen ve genellikle 2. Ve 3. liglerde oynayan 28 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Emrah Pehlivanoğlu'nu transfer ederek Mersin'e getirdi.

Transferde sınır tanımayan İdman Yurdu 1925 ekibi bu defa Beşiktaş alt yapısından yetişen  ve A takımda oynamış, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Mertcan Demirer’i transfer eti. Bu transferlerle bir ilke de imza atan Kırmızı Lacivertli ekip, 3 İstanbul takımından oyuncu transfer ederek belki de bir ilki başardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA