BAŞKAN TEDBİRSİZ, PERSONEL CORONALI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TEDBİRSİZ, PERSONEL CORONALI!


 

Halka örnek olması gereken Başkan Seçer tedbirsiz davranışları ile dikkat çekerken, belediye çalışanları bir bir corona çıkıyor!

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, pandemi döneminde kalabalık halk toplantıları yapması dikkat çekerken vatandaşların yan yana oturmaları, Başkanın etrafındaki kalabalık ve gezilerini yine kalabalık insan topluluğu ile yapması corona tedbirlerinin hiçe sayıldığını gösterdi.

Başkan Seçer’in gittiği her ilçede kalabalık bir topluluğa hitap etmesi, sosyal mesafe kurallarını akıllara getirirken, Tarsus İlçesi ile Akdeniz İlçesine bağlı Karaduvar ve Adanalıoğlu ile en son geçtiğimiz hafta sonu gezdiği Silifke, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerinde de benzer durumların yaşanması pes dedirtti.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINDA POZİTİF VAKALAR ÇIKIYOR

Özellikle kendi sağlığını tehlikeye atan Başkan Seçer’in iç içe ve samimi pozlar vermesi, selfi çektirmesi olumsuz örnek teşkil ederken, önce basın biriminde, ardından Makine İkmal ve Basın Halkla İlişkiler bölümünde çalışanların coronaya yakalanması, Büyükşehir Belediyesinde corona tedbirlerini yeniden gündeme getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA