MHP’Lİ VEKİL’DEN PARTİLİLERE MUHALEFET YASAĞI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’Lİ VEKİL’DEN PARTİLİLERE MUHALEFET YASAĞI!


 

MHP Mersin’de hafta sonu tek adaylarla merkez ilçe kongreleri yaparak demokraside sınıfta kaldı. Milletvekili Baki Şimşek, partililere talimatlar yağdırarak, muhalefet etmeyi hatta fikri beyan etmeyi dahi yasakladı!

HEDİYE EROĞLU

 

İki dönem milletvekilliği yapan ve 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde son anda gelen yurtdışı oyları ile yeniden bu göreve seçilen MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, partililere yönelik sert çıkışı ile gündeme gelmeye devam ediyor.

31 Mart seçimleri öncesinde MHP’den İYİ parti’ye geçen Burhanettin Kocamaz ile yaşadığı gerilimle gündeme gelen Baki Şimşek, sert açıklamaları ile dikkat çekerken, son olarak MHP Toroslar Başkanlığı’nın 5. Olağan İlçe Kongresinde yaptığı konuşma ile adeta partililere ayar verdi.

 

“AÇIKLAMA YAPILMAYACAK”

“Dava arkadaşlarımızın siyaset ve hedeflerimize bağlı kalması talimat ve temennimdir” diyen Şimşek, konuşmasını şöyle sürdürdü; “MHP’den çatlak ses çıkmayacaktır. MHP’nin ilke ve stratejilerinin hilafına tavır ve tutum alınmayacak, açıklama paylaşılmayacaktır. Ağız birliği yapacağız. El birliği yapacağız, Güç birliği yapacağız. Türkiye’yi cumhuriyetin 100’üncü yılına ulaştıracağız ve geleceğin sağlam temellerini atacağız. MHP Türk siyasetenin onur pırıltısıdır. Ne istiyorsak Türk Milleti içindir. Neyi amaçlıyorsak Türklüğün ve Türkiye Cumhuriyeti’nin parlak istikbaline hazırlık ve hizmettir. Gönülleri fethedeceğiz.

 

“HİÇ KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR”

Davamıza yararı dokunacak her arkadaşımıza sahip çıkacağız. İnsan kaybı kolaydır. Zor olana seçip insan kazanmaktır. Fakat nefsine teslim olmuş, hırslarına yenik düşmüş, ihtiras ikbal uçurumuna savrulmuş, nefesi kesilmiş kim var ise onlarla aramıza aşılmaz duvarlar öreceğiz. Unutmayınız ki hiç kimse vazgeçilmez değildir. hiç kimse davadan daha büyük, daha mühim olamayacaktır. Ülkücü kendisini aşma becerisini gösterebilmiş, hayatın basit tutkularından sıyrılmış, dünyevi çıkarlarına sırt çevirmiş, ülkesi için çetin şartları, çileli şartları göze almış, yüksek vasıflı dava insanıdır” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA