MERSİN’DE ENEREJİSA İSYANI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE ENEREJİSA İSYANI!


 

Mersin’de elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi! Enerjisa’nın planlı ve plansız kesintilerde mağduriyet yaratan uygulamaları tepki çekti!

HEDİYE EROĞLU
 

Geçtiğimiz günlerde özellikle çeşitli mahallelerde yaşanan elektrik kesintisi sosyal medyadan büyük tepki aldı.

Toroslar Selçuklar Mahallesi sakinlerinden Muhittin Yeniay, “Mayıs ayında taşındım bu semte. Pişman oldum taşındığıma da. TEDAŞ’ı arıyorum gerekli konuşmayı yapıyorum kimsenin bir şey yaptığı yok. Bu nedir? 2 günde bir düzenli olarak öğlen ve akşam saatlerinde elektrik kesintisi oluyor. Ve minimum bir saat kesik elektrik. Küçük ev aletlerim sürekli kesinti yüzünden hep bozuldu... Bu kesintiler neden sık sık olur ???” dedi.

 

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ BOZULUYOR

Toroslar ilçesi Hallkkent Mahallesi sakinlerinden Hasan Baydeniz isimli vatandaş da, bozulan elektrikli aletlerinin yarattığı mağduriyete dikkat çekerek,  “Evimize şebekeden gelen voltaj 177 volt  220 gelmesi gereken voltajın hali bu evde elektrikli eşyalar çalışmıyor yazık günah verdiğimiz paralara birileri bu işe bir çözüm bulsun” dedi.

 

YETKİLİLER DURUMA EL ATMALI

Akdeniz İlçesi Kazanlı Mahallesi sakinlerinden Ali Erkuş isimli vatandaş da, “33870 sokakta maalesef durum aynı, 220 yerine 177 voltaj nedeniyle elektronik eşyalarımız zarar gördü. Yetkililere sesleniyoruz, biran önce el atmaları lazım, durum berbat” dedi.

Tuğçe Toksöz Kara da, Toroslar ilçesi Tozkoporan Mahallesi’nde de durumun aynı olduğunu belirterek, “Bir  saat içinde 2 kere elektrik gitti. Bir dünya kadar gelen elektrik faturası da cabası” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Serkan cice - Tarih : 8/9/2020 - 20:39:55
    Toroslarda sürekli gün icinde elektrik kesintileri yüzünden çok sorunlar yaşıyoruz 2 defa şikayet dilekçesi oluşturmaya rağmen kesintiden 3 gun sonra dönüş yapılıp sorunun giderildiği söyleniyor geçen yıl elektrik kesintileri yüzünden kombi arıza verdi 750 tl tamir parası ödedim yüksek voltajdan ötürü kombi arıza yapmış yetkililerin bir an once bu arızalarla ilgili gerekeni yapması gerekiyor


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA