İSTİFAMI EDİYOR? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İSTİFAMI EDİYOR?


 

Kızılcahamam’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Tarsus İdman Yurdu’nda Başkan Serhat Servet Dövenci’nin istifa edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü!

ALİ ŞANLI

 

Bu yıl TFF 2. lig Kırmızı Grupta yer alacak olan Tarsus İdman Yurdu, 20 Eylül’de başlayacak yeni sezon öncesinde Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını sürdürüyor. Futbol takımı kampta harıl harıl çalışırken sosyal medyada çıkan haberler Tarsuslu futbol severleri üzdü.

Sosyal medyada çıkan haberler ve kulislerde konuşulanlara göre Kulüp Başkanı Serhat Servet Dövenci istifa etti. Dövenci’nin bu kararını hafta içi yapılacak toplantıda yönetimiyle paylaşacağı iddia edildi.

Yaklaşık bir ay önce Kulüp Başkanlığı koltuğuna oturan Dövenci'nin çok kısa süre içinde istifa ettiği dedikoduları Tarsuslu futbol severleri rahatsız etti.

 

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Diğer taraftan ligin ilk haftasında sahasında Van Spor FK ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler de, teknik ekip bir taraftan takımın kondisyon değerlerini yükseltirken, bir taraftan da teknik yönden çalışmalar yürütüyor. Yönetim ise dış transfer çalışmalarına ağırlık verdi. İç transfer görüşmelerini büyük oranda tamamladıklarını kaydeden Tarsus İdman Yurdu 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, İç “Transfer görüşmelerimizi büyük oranda tamamladık. Şu an için dış transfer çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Galatasaray alt yapısından gelen yeni transferimiz Abdussamed Karnucu kampa katılarak idmanlara başladı. Bunun dışında teknik direktörümüz Ergün Penbe’nin raporu doğrultusunda dış transferde şu an 6 oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Belediye Başkanımız sayın Haluk Bozdoğan’ın destekleriyle yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak istiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA