MAHMUT ALAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAHMUT ALAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET


 

Yenişehir Belediyesi’nin öne çıkan Başkan Yardımcısı Mahmut Alan, gazetemizi ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

GİZEM EKİCİ

 

Mersin’in merkez Yenişehir İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Alan, gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibi İbrahim Aslan ve Haber Müdürü Hediye Eroğlu ile bir araya geldi. Çalışmaları ile ilgili bilgi veren deneyimli ve başarılı siyasetçi soruları da yanıtlayarak, fikir alışverişinde bulundu.

Kentin vitrini konumundaki Yenişehir’in sorunlarını çözmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Alan, özellikle birlikte hareket etme ve ortak akılla kenti yönetme anlayışına büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

Yeni dönemde sorunların çözümü ve ilçenin gelişimi için ihtiyaçların giderilmesi adına önemli projelere imza atılacağını aktaran Mahmut Alan, bu noktada Yenişehir’in çekim merkezi özelliğinin daha da artacağını kaydetti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA