AKIL ALMAZ ÖLÜM RAPORU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKIL ALMAZ ÖLÜM RAPORU!


 

Covid-19’dan ölen işçi Emirhan Kezer’in (37), ölüm raporuna ‘doğal ölüm’ yazılması skandalına tepkiler büyüyor. “İnsanlarımız hayatlarını kaybederken bu neyi gizleme çabası?” diye soran CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, aklı selim davranılması gerektiğini vurguladı.

Haber Merkezi

2 Eylül’de gazetemizin gündeme taşıdığı konuya ilişkin yeni skandallar ortaya çıktı. Mersin Serbest Bölge’de çalışan ve Covid-19’dan yaşamını yitiren astım hastası Emirhan Kezer’in (37), ölüm raporuna ‘Doğal ölüm’ yazıldığı ortaya çıktı. Ailenin hastanede verdiği tepkinin ardından rapora el ile Covid-19 yazıldı. 

“BU NEYİ GİZLEME ÇABASI?”

Yaşanılan skandala tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, “İnsanlarımız hayatlarını kaybederken bu neyi gizleme çabası? Hiçbir tedbir alınmadan işçiler çalıştırılıyor. Hiçbir önlem alınmıyor. Ülkemizde vaka sayılarında yeni bir zirve yaşadığımız şu günlerde aklıselim hareket edilmesi gerekiyor” dedi. Sağlık Bakanlığı’nın verileri sakladığı ve manipüle ettiğini söyleyen Gökçel, “Bakanlığın verileri saklamasıyla alakalı en somut örnek. Normal ölüm yazınca ailenin itirazları neticesinde bir doktor ıslak imzayla gerçekleri ortaya koyuyor. Bakanlık, gerçek verileri vermiyor, toplumdan saklıyor” dedi. İşçilerin patronlar tarafından mobbinge maruz bırakıldığına da değinen Gökçel, kronik hastalığı olmasına rağmen işçilerin zorla çalıştırıldığını iddia etti.

Olaya bir tepki de CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen’den geldi. Sosyal medyada paylaşım yapan Antmen, “Türkiye'yi sadece koronavirüs sarmadı, iktidarın yalan virüsü de ülkeyi sarmış durumda” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA