TECRÜBELERİNİ KÜÇÜK SPORCULARA AKTARIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TECRÜBELERİNİ KÜÇÜK SPORCULARA AKTARIYOR


 

Haber Merkezi

Türk atletizminin en iyi kısa mesafe koşucularından Avrupa Şampiyonu ve Olimpiyat 5’incisi Eski Milli Atlet Nevin Yanıt Baltacı, İl Spor merkezleri kapsamında eğitim gören sporculara tecrübelerini aktarıyor.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde Atletizm eğitimi alan sporculara destek verip geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye ve tecrübelerini aktarmaya başlayan Nevin Yanıt Baltacı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile bir araya geldi.

ADININ VERİLDİĞİ TESİSTE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından aldığı başarılı sonuçların ardından isminin verildiği Atletizm Kompleksi’nde geleceğin sporcularına tecrübe anlamında bir şeyler öğretmenin bir vefa borcu olduğunu belirten Nevin Yanıt Baltacı şunları söyledi, “Küçük yaşlardan beri Atletizm sporu ile uğraşıyorum. Bu süreçte bir çok başarıya imza attım. Artık genç sporcular için ilham kaynağı olmak onlara destek vermek istiyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için bi nebze olsun bir şeyler yapabilir, onların bir yerlere gelmelerine sebep olabilirsek ne mutlu bize. Geleceğin Milli atlet adayları olan sporcularımızın zihinlerinde, Nevin Yanıt olarak iyi, örnek bir olmak istiyorum. Onları hedeflerine ulaşmaları için elimden geleni yapacağım. Bu bağlamda bizleri önemseyerek ziyaretimize gelen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir’e spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise, “Nevin Yanıt Baltacı, Türk Atletizm tarihinde kendini kanıtlamış ve şimdi de Mersin’e olan vefa borcunu ödemek adına bir şeyler yapmak istediğini belirtti. Bizler de İl Müdürlüğü olarak Nevin Yanıt Baltacı ile birlikte çocuklarımızın geleceği için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA