Bir eğitimci daha virüsün pençesinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bir eğitimci daha virüsün pençesinde


 

GİZEM EKİCİ

Mersin’de resmi vaka sayısı bilinmezken normalleşme süreci ile daha çok rehavete kapılan halk vakaların artmasına neden oldu. Pandemi başından itibaren kontrollü il olarak adı geçen Mersin’e son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan “Vakalar arttı” uyarısı gelirken, aynı saatlerde basın yayın organlarına virüsün pençesine düşen eğitimci Serdar Seyhan için acil antikor ihtiyaç duyurusu haberi geldi.

Konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Mersin Silifke Kapızlı Rasim Bozbey İlkokulu Müdür Yardımcısı Covid Hastası Serdar Seyhan için çok Acil A Rh + antikora ihtiyaç var” denildi.

Eğitim-Sen’in geçen Çarşamba gününden beri hafta içi her gün açıkladığı Salgın Günlerinde Eğitim Raporu’nun 4’üncüsünde de Mersin’de ki duruma da dikkat çekilmişti. Raporda Mersin’de Covid-19 vakası görülen veya pozitif vakayla temaslıların çalışmalara katıldığı 8 eğitim kurumu olduğu bildirilmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA