DAYANIŞMA İÇİN İMZA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DAYANIŞMA İÇİN İMZA!


 

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Mersin İl Örgütü, saldırıya uğrayan Barış Atay için dayanışma çağrısı yaptı.

AYŞENUR ÖNAL

‘Musa Orhan tutuklansın!’ dediği için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hedef gösterildiği günün gecesinde organize bir şekilde saldırıya uğrayan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay’a, Türkiye’nin her yerinden destek geldi. Sosyal medyada #BarışAtayYalnızDeğildir etiketi ile destek olan binlerce insan, halkın vekilinin uğradığı saldırıya sessiz kalmadı.

Mersin’de dayanışmayı büyütmek isteyen TİP Mersin İl Örgütü ise siyasi parti, STK, kurum ve kuruluşları yapılan faşist saldırıya karşı sessiz kalmamaya çağırarak bir imza kampanyası başlattı.

Kadınların, gençlerin ve emekçilerin haklarını savunduğu için hedef gösterilen Atay için dayanışma büyüyor. Atay’a karşı yapılan saldırının hakkını aramak isteyen herkese yapıldığını vurgulayan TİP Mersin İl Örgüt Sorumlusu Bülent Ufuk Ateş, “Bu saldırı sadece TİP’e değil, faşizm karşısında sesini çıkaran herkese yapılmıştır. Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de faşizm karşısında duran tüm yoldaşlarımızı dayanışmaya çağırıyoruz. İmza kampanyası başlattık, bu haksızlığa ses çıkarmayan herkesin katılmasını bekliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA